Maandag t/m vrijdag
Van 09:00 - 17:00 uur.

Aanmelden hulp
Contactformulier

De organisatie

ORGANISATIE:

Medewerkers

Wij zijn een gedreven team binnen een smalle, flexibele organisatie. Wij kunnen snel handelen, en kennen geen wachtlijsten. Tegelijkertijd staat kwaliteit hoog in ons vaandel.

Ons team is gedreven met hart voor het werk. Wij kennen geen 9 tot 5 mentaliteit, en staan indien nodig paraat. Professionals die met een frisse blik open staan voor vernieuwende wijzen van zorg verlenen en zich blijvend scholen.

Expertise

Inter-eos professionals hebben ervaring en expertise in huis op het gebied van onder meer: forensische orthopedagogiek, stressregulering, speciaal onderwijs, persoonlijkheidsonderzoek, werktoeleiding, sport en spel, rots-water trainer, ervarend leren, systeemgerichte interventies, autismespectrumstoornissen, evaluatie- en interventieonderzoek. Een aantal medewerkers zijn gecertificeerd om diagnostiek uit te voeren.

HKZ-certificering

Voor het borgen van kwaliteit binnen onze ambulante hulpverlening gebruikt Inter-eos een kwaliteitssysteem dat voldoet aan de normen van Stichting Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ). Voor vragen over kwaliteit kunt u contact opnemen met onze kwaliteitsfunctionaris via het via telefoonnummer 06-83775366 of via info@inter-eos.nl.

Werken of stage bij Inter-Eos

In ons vacatureoverzicht vindt u huidige vacatures. Ook kunt u ons per-email benaderen voor een open sollicitatie. Wij laten altijd van ons horen.

info@inter-eos.zorgring.nl

Inter-eos biedt stageplaatsen aan voor opleidingen op HBO-niveau. Mocht je geïnteresseerd zijn kun je contact met ons opnemen via:

info@inter-eos.zorgring.nl

Primair Proces

Bekijk hieronder het Primair Proces van Inter-eos.

Primair Proces