Maandag t/m vrijdag
Van 09:00 - 17:00 uur.

Aanmelden hulp
Contactformulier

De organisatie

ORGANISATIE:

Medewerkers

Wij zijn een gedreven team binnen een smalle, flexibele organisatie. Wij kunnen snel handelen, en kennen geen wachtlijsten. Tegelijkertijd staat kwaliteit hoog in ons vaandel.

Ons team is gedreven met hart voor het werk. Wij kennen geen 9 tot 5 mentaliteit, en staan indien nodig paraat. Professionals die met een frisse blik open staan voor vernieuwende wijzen van zorg verlenen en zich blijvend scholen.

Expertise

Inter-eos professionals hebben ervaring en expertise in huis op het gebied van onder meer: forensische orthopedagogiek, suïcide, stressregulering, speciaal onderwijs, persoonlijkheidsonderzoek, werktoeleiding, sport en spel, rots-water trainer, ervarend leren, systeemgerichte interventies, autismespectrumstoornissen, evaluatie- en interventieonderzoek. Een aantal medewerkers zijn gecertificeerd om diagnostiek uit te voeren.

Kwaliteit

Wij zijn gedreven de best mogelijke zorg op maat te bieden. Hierbij is een goede hulpverlenersrelatie tussen jeugdige/systeem en de hulpverlener van het grootste belang.

Werken bij Inter-Eos

In ons vacatureoverzicht vindt u huidige vacatures. Ook kunt u ons per-email benaderen voor een open sollicitatie. Wij laten altijd van ons horen.

sollicitatie@inter-eos.nl

Inter-eos biedt stageplaatsen aan voor opleidingen op HBO en WO-niveau. Mocht je geinteresseerd zijn kun je contact met ons opnemen:

stage@inter-eos.nl

Organogram

Bekijk hieronder het organogram van ons management, staf en ondersteuning.

Download Organogram
Primair Proces

Bekijk hieronder het Primair Proces van Inter-eos.

Primair Proces
Klachtenformulier

Inter-eos wil begeleiding en zorg van goede kwaliteit bieden. Helaas gaat er soms iets mis of lopen zaken niet zoals verwacht. Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent. Dan kan er een klacht ontstaan. Hier leest u wat u kunt doen als u een klacht heeft.

Download Klachtenformulier